congratulationsВІТАЄМО! Переможців театрального фестивалю "СПІВОГРАЙ" ( м.Харків)!

У номінації "Художнє читання" нагороди отримали: лауреат 3-ї премії - Бондаренко Тетяна ( 4 група)!
Лауреат 2-ї премії - Номінас Ярослава (1 група), Карпенко Марія ( 4 група).
Лауреат 1-ї премії - Яременко Вікторія, Хаджинова Поліна, Сурнова Анастасія ( 1 група), Єштокіна Єлізавета (7 група), Єгорович Олександра ( 4 група)!

ГРАН - ПРІ у номінації "Художнє читання" - ВЕЛИЧКО СОФІЯ (1 група)!

Вітаємо! В номінації "Особисті відзнаки, найкраща роль" дипломи отримали: Номінас Ярослава - за роль Лори, Кондратов Максим - за роль Жульєна, Хаджинова Поліна - за роль Доктора "С", Величко Софія - за роль Мага, Сурнова Анастасія - за роль Марі, Яременко Вікторія - за роль Президентші ( вистава " Готель двох світів").
В номінації "Моновистави" 1 місце - Загайнов Степан за виставу "Як ставиться п'єса" та Кондратов Максим за виставу "Метелик з ослоферми номер п'ять"!
У номінації "Вистави" 1 місце - 14 група у складі: Рязанцев Богдан, Моісеєнко Христина, Самарець Ліза, Левченко Ліза, Семикоз Настя, Нечитайло Оленка, Снігур Тихон, Клепач Тимофій, Миросенко Віталій та Володимир (16 група) з виставою "Тпрусь! Або історії кота Філофея"!

ГРАН - ПРІ в номінації "Вистави" - 1 група в складі Вишнивецька Тетяна, Номінас Ярослава, Кондратов Максим, Яременко Вікторія, Полякова Софія, Зельдіна Софія, Хаджинова Поліна, Сурнова Анастасія, Величко Софія з виставою "ГОТЕЛЬ ДВОХ СВІТІВ" !

Дякуємо всім учасникам за неймовірну витримку ( старші діти закінчили грати о 23.30, нагородження відбулося вже вночі) і талант!

Ще раз всіх вітаємо!

teatrdityswija 248477010 175753208039278 1894471926512701117 n

venzel003