001 main21

Дорогі студійці, театрали, батьки, бабусі - дідусі і всі - всі, причетні до вічного мистецтва театру взагалі і нашого театру - студії зокрема!

З 01.09 ми розпочинаємо новий навчальний рік і 5-й театральний сезон в повному об'ємі, традиційно без першовересневих " розкачок".
У нас нічого не змінилося, педагогічний склад стабільний, локалізація незмінна, розклад виставлено, списки затверджено ( крім певних нюансів, само собою)).

Нагадуємо, що на репетиції треба брати з собою воду, зошит ( молодші та середні групи), змінне взуття. На заняття намагаємося не запізнюватися, але спокійно ставимося до можливих затримок до і після занять. Після театральних репетицій в ідеалі протягом години не ставимо інші заняття/гуртки/секції.

Із змін: нагадую, що підтвердження оплати в цьому навчальному році слід надсилати не мені, а на номер телефону 095 142-88-51 (Тарас). Під цим номером не я, а людина, котра контролюватиме оплати ( те, що я ніколи не встигаю)))).

Оплату вносимо до 10 числа кожного місяця на р/рахунок.Сума не змінилася (700 грн).

Знижок через хвороби і пропуски у нас немає.

Із тимчасових неприємностей таке: господарі бізнес - центру '"Форум" несподівано в серпні прийняли рішення зробити ремонт на 3 поверсі ( на 2 він майже закінчився). Тому буде ймовірним протягом вересня переміщення молодших і середніх груп на заняття до театру.

Про будь - які зміни локалізації вам повідомлятиме ваш педагог з акторської майстерності безпосередньо до вашої внутрішньої групи.

Тож, йдуть останні приготування, і до зустрічі в вересні!

 

venzel003