cup 52Підсумки після завершення Всеукраїнського ТЕАТРАЛЬНОГО фестивалю "ІМПРЕЗА НАД ДНІПРОМ" ( м. Дніпро")!

Диплом "За художню переконливість у створенні сценічних образів" та диплом " Краща комедійна вистава фестивалю" отримала 12 ГРУПА у складі :

Кір'яков Дмитро, Кір'якова Аріна, Летнікова Марія, Єгоркіна Анастасія, Стенін Данило, Стеніна Софія, Хаустов Іван, Хаустова Анна, Орел Анна (5 група).

Відзнаку від журі "За втілення сценічного образу Тещі" отримала Стеніна Софія та відзнаку за втілення сценічного образу Стюардеси - Кір'якова Аріна (спектакль "Школа стюардес", 12 група).

Дипломом "За цікаве бачення сучасного матеріалу" та дипломом " За образне вирішення вистави" нагороджено 10 групу у складі:

Аврутов Олексій, Ткаченко Роман, Шварцман Марія, Шварцман Софія, Богуславська Юлія, Новікова Поліна, Сиротенко Поліна, Гільов Іван, Меліксетян Давид, Ємельянов Тихон.

Відзнаки від журі отримали : Меліксетян Давид - "За втілення сценічного образу Директора школи" та Новікова Поліна - " За втілення сценічного образу Хвильки" ( вистава "Якось у Морському", 10 група).

Диплом "Кращий режисер фестивалю" теж у нас))).

Кращою виставою для камерної сцени визнано моновиставау "Акомпаніатор" ( Степан Загайнов, 4 група). Степан також отримав особливу відзнаку від журі і статус
"КРАЩИЙ АКТОР ФЕСТИВАЛЮ" ( ця номінація не дублюється), КРАЩОЮ АКТРИСОЮ фестивалю визнано Кір'якову Аріну ( 12 група, номінація також не дублюється)!

ОСОБЛИВА ПОДЯКА від фестивалю - запрошеному ГОСТЮ фестивалю - КОНДРАТОВУ МАКСИМУ (1 група) за те, що " порвав" зал на 850 місць на закритті фестивалю своїм " Собачим раєм"!

35 каналів, 45 блогерів, і повен зал Театру драми і комедії в Дніпрі отримали заряд позитиву на літо).

Величезна подяка за допомогу у підготовці закриття фестивалю Хаджиновій Поліні і Яременко Вікторії (1 група).

Допомога була безцінною.

І, нарешті, ГРАН - ПРІ Всеукраїнського ТЕАТРАЛЬНОГО фестивалю " ІМПРЕЗА НАД ДНІПРОМ " і право виступити в серпні в театрі Драміком для публіки Дніпра з однією або більше вистав отримав ЗАПОРІЗЬКИЙ ДИТЯЧИЙ ТЕАТР " СВІЯ"!!!

Вітаємо всіх причетних до цієї події!

Запрошення на виступ від професійного театру - це дуже почесно).

Дякуємо всім і справді щиро вітаємо!

 viber 2021 06 03 22 32 40

venzel003